www.Meinbuch.Store – Neues aus der Literatur

Et kütt, wie et kütt! Wat wellste maache?

Du har da ikke ADHD

book image

„Du har da ikke ADHD“ er ofte den kommentar jeg får, når jeg en sjælden gang deler det, som har været meget privat for mig de seneste år. Nogle er overraskede, mens andre siger det i et belærende tonefald, fordi der stadig hersker stor uvidenhed omkring det at have ADHD.

Jeg vil gerne sætte dig ind i, hvad ADHD egentlig er, uden at det bliver tørt og teknisk. Jeg vil også gerne prøve at komme myterne omkring ADHD hos voksne til livs, og det forsøger jeg på bedste vis at gøre i denne bog.

„Du har da ikke ADHD“ er min helt personlige fortælling om, hvordan det var for mig, altid at føle sig anderledes, da jeg var barn, som teenager og senere i mit voksenliv, indtil jeg som 47-årig fik stillet diagnosen.

På dette tidspunkt faldt de sidste brikker i mit livs puslespil endelig på plads. Til trods for diverse daglige udfordringer, er der også mange fordele ved ADHD. Noget som de færreste er klar over! Det er derfor lige så vigtigt for mig at udbrede kendskabet til vores superpowers, som det er at forklare, hvordan og hvorfor vores hjerne fungerer lidt anderledes end din.

Ingen går gennem tilværelsen uden udfordringer af den ene eller anden slags, men det er min overbevisning, at vi hver især stadig har pligt til, at få det allerbedste ud af vores liv. Vi får nemlig ikke en chance for at gøre det om! At have viljen til at gøre sit bedste og være positivt indstillet, er et bevidst valg, man kan træffe, når man slår øjnene op til en ny dag.

Read More

Weiter Beitrag

Zurück Beitrag

Antworten

© 2022 www.Meinbuch.Store – Neues aus der Literatur

Thema von Anders Norén

%d Bloggern gefällt das: